Website ontwerp
 • “Ik wil een snelwerkende en professionele website die nieuwe klanten trekt”

  Wil je dat jouw website nog meer nieuwe klanten trekt? Dat kan! Wij kunnen je bestaande website oplappen met een grondige analyse. Hierbij kijken we naar de s(p)elling van je websiteteksten, de snelheid, het gebruiksgemak en het design van je website. Het eindresultaat? Een website die bovenaan de zoekresultaten verschijnt, sneller is dan de websites die je kent en waar bezoekers altijd nog een keer terugkomen.

  Van A tot Z oppakken

  Wij ontwerpen professionele websites, intranetomgevingen, webapplicaties en andere software. Dit ontwerpproces doorlopen we van A tot Z, waarbij we elk detail meenemen. Dat betekent dat we ook direct naar je websiteteksten en afbeeldingen kijken. Dit doen we zodat jouw website uiteindelijk supersnel en professioneel is, ook als het websitebezoek vanaf een mobiel plaatsvindt. Ten slotte kun je na de oplevering dankzij ons beheersysteem altijd gemakkelijk zelf de website aanpassen.

  Voordelen
  Optimaal vindbaar in Google
  Supersnel en veilig
  Gebruiksvriendelijk en functioneel
  Ontwerp sluit aan op huisstijl
  Op elk gewenst moment zelf aan te passen
  Inclusief
  Optimalisatie van afbeeldingen
  W3C-validatie
  AVG
  Snelheidscheck
  Cookies teksten

  Onze werkwijze

  Samen werken aan een nieuwe website? Bekijk hieronder de algemene stappen die wij doorlopen om tot een nieuwe website te komen.

  Intake gesprek
  Je wilt een nieuwe website en hebt daar wellicht al bepaalde ideeën over. Of misschien ben je gewoon benieuwd welke mogelijkheden je huidige website nog laat liggen. Samen met jou bekijken we tijdens het intakegesprek wat je ideeën, doelen en mogelijkheden zijn.

  Vooronderzoek
  We kiezen een websitestrategie die aansluit bij jouw doel. Dat kan een platform zijn voor een community, een interactieve website voor jouw organisatie of een moderne website dat als zzp’er jouw visitekaartje is. We verzamelen alle ingrediënten die nodig zijn voor jouw ideale website en vormen op basis hiervan een eerste ontwerp. Zie jij dit ontwerp zitten? Dan werken wij dat direct voor je uit in een offerte en gaan we voor je aan de slag.

  Realisatie
  Ons technische team gaat aan de slag met jouw ontwerp. Uiteraard houden wij je continue op de hoogte van de ontwikkelingen en het verloop van het proces. We zullen je de verschillende releases van de website tussendoor laten zien om er zeker van te zijn dat alles nog steeds naar wens is.

  Online
  Wanneer de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd en je helemaal tevreden bent met het eindresultaat, plaatsen we jouw website online. De website is vanaf nu toegankelijk voor de rest van de wereld! Maak gebruik van je hoge Googlepositie en promoot de website actief via social media. Laat je dit liever aan ons over? Wij helpen je ook graag met social-mediamarketing.

  Nazorg
  Na de oplevering ontvang je van ons instructies om de website goed bij te houden. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Wij streven naar maximale klanttevredenheid en gebruikerservaring. Je kunt ons daarom altijd benaderen voor nazorg, hulp bij of advies over je website.

  Webdesign uitbesteden?

  Wil jij een nieuwe website of jouw bestaande website een opknapbeurt geven? Laat ons dan nu geheel vrijblijvend weten wat jouw wensen zijn via het formulier.

 •    Website ontwerpen
 • 100% gebruiksvriendelijk
 • Voldoen aan de AVG
 • Responsive
 • Design op maat
 • Hoge score in snelheidstest
 • al vanaf
  € 750,-
  excl. btw per website
 • Keyword trends google