Over ons
  • Wij zijn een stel creatievelingen bij elkaar: tekstschrijvers, webdesigners, online marketingspecialisten en fotografen. Allemaal werken we met de ambitie om jouw online business te laten groeien en opvallen. En dat alles met de aanpak van een klein bureau. We werken persoonlijk, zijn betrokken en creatief genoeg om onze content zelf te maken. Je kunt ons dus ook in de avonduren actief zien om jouw community op te zetten en je social media berichten te posten. Samen doen we er alles aan om je online conversie te verhogen! 

Amber

Amber is afgestudeerd Communicatie- en Tekstwetenschapper. Deze young professional heeft een grote passie voor digitalisering en helpt hiermee bedrijven hun problemen aan te pakken en op te lossen.

Negin

Negin is fotograaf en heeft jarenlange ervaring in de fotografie. Zij werkt voor verschillende opdrachtgevers en heeft ervaring in bedrijfs-, evenementen- en productfotografie.

Jaap

Jaap is computerprogrammeur en internet ondernemer die vanaf het prille begin van het internet al betrokken was. Service en klantgerichtheid staan altijd op nummer 1 bij hem. Nu zet hij zich in om bedrijven te helpen hun website te verbeteren en hun omzet te verhogen.

Taco

Taco is een creatief genie als het gaat om de grafische bewerkingen van foto's of plaatjes. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn er niet veel verassingen meer voor hem op grafische design gebied.

Perry

Mijn naam is Perry, ik ben 23 jaar en ga door het leven als content creator. Van foto tot video, van animatie tot gif, samen creëren we de content die jij nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien. Mijn passie voor de camera begon al vanaf kleins af aan en deze ben ik nooit verloren. Ik kan soms wat dringend kijken naar mijn camera, maar dat weet je zeker dat ik het shot te pakken heb waar ik naar zocht.